TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Termenii și Condițiile reglementează raporturile legale cu C.I.A. Elena Hach, cu biroul de lucru in Str. Matei Basarab Nr.27 Sector 3, București, avand CIF 49332924

Entitatea care deține și operează Site-ul pe care îl vizitați și prin intermediul căruia puteți încheia o tranzacție online pentru Consultanță Juridică este C.I.A. Elena Hach.

DEFINIŢII

Site/ Site-ul – reprezintă domeniul elenahach.ro.

Document/ Documentul – Termenii și Condițiile expuse în această pagină web.

Utilizator/ Utilizatorul – orice persoana care accesează și utilizează Site-ul.

Cabinet/ Cabinetul – CIA Elena Hach.

Conținut –informația afișată pe Site care poate fi vizualizată sau accesată de Utilizator.

Serviciu – funcționalitatea prin care Utilizatorul achiziționează servicii de Consultanță Juridică prin intermediul Site-ului, inclusiv furnizarea datelor cu caracter personal necesare planificării ședinței de Consultanță Juridică.

Documentul poate suferi modificări frecvente. La momentul utilizării Site-ului sau al confirmării unei ședințe de Consultanță Juridică, se vor aplica Termenii și condițiile în vigoare la acel moment. Documentul se poate modifică fără nicio altă notificare prealabilă.

Dacă accesați sau vizitați acest Site sau accesați un Serviciu oferit prin intermediul acestuia, se consideră că Termenii și Condițiile din Document sunt acceptate.

În cazul în care declinați, vă rugăm să întrerupeți de îndată navigarea pe Site.

Accesarea și utilizarea Site-ului se subscriu cadrelor legale și de reglementare în vigoare la data accesării.

Oferi datelor cu caracter personal prin intermediul Site-ului atrage acceptul acestor termeni și condiții.

ACCESAREA SITE-ULUI

Nu este permisă reproducerea, duplicarea, copierea, vânzarea, retransmiterea, distribuirea sau exploatarea Site-ului, inclusiv orice parte a conținutului acestuia în orice scop, fără a obține acordul nostru scris al Cabinetului.

Puteți utiliza Site-ul exclusiv în scop personal în vederea informării precum și în vederea achiziționării serviciilor.

Pentru a accesa serviciile de Consultanță Juridică trebuie să aveți, la data înregistrării, cel puțin 18 ani și să vă asigurați că toate datele furnizate de dvs. sunt veridice, exacte, actualizate și complete.

Site-ul ar putea conține link-uri către Site-uri operate de terțe părți. Este necesar să consultați termenii și condițiile specifice fiecărui link înainte de a-l accesa.

DISPONIBILITATEA ȘI ACURATEȚEA SITE-ULUI

Site-ul nu va fi întotdeauna disponibil și poate prezenta erori.

Dacă nu este reglementat legal, Cabinetul nu are obligația de a actualiza informațiile de pe Site.

Cabinetul poate modifică, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, Site-ul și informațiile, materialele și serviciile listate prin intermediul acestuia.

PROPRIETATE ŞI DREPTURI DE AUTOR

Site-ul și tot ce cuprinde acesta, incluzând textele, imaginile, datele, sunt proprietatea Cabinetului sau a altor terți care dețin drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora. În măsura în care doriți să utilizați, să preluați, să copiați ori să distribuiți o parte din conținut, se impune să obțineți acordul prealabil al Cabinetului. În lipsa unui acord explicit, orice utilizare a Conținutului va atrage răspunderea legală a utilizatorului.

LIMITE PENTRU RĂSPUNDERE

Cabinetul nu este răspunzător pentru incidentele care decurg din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului. Utilizarea Site-ului atrage asumarea în totalitate de către utilizator a riscului ce decurge din accesarea acestuia.