POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Datele pe care le furnizați pentru accesarea serviciilor de Consultanță Juridică sunt considerate confidențiale și nu vor fi divulgate. Cabinetul va asigura confidențialitatea datelor legate de nume, numărul de telefon, adresa de mail, cardul de debit sau de credit.

Prin furnizarea de informații prin intermediul Site-ului vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a Cabinetului și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta. Cabinetul nu face publice sau sa nu vinde informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor site-ului.

Datele le colectăm pentru confirmări telefonice, rezervări de servicii, pentru a putea comunica utilizatorul sau pentru a preveni si detecta fraudele si abuzurile.

Pe cat posibil, conform cerințelor operaționale și legale, Cabinetul limitează accesul la datele cu caracter personal, la un număr absolut necesar de operatori fizici și terți cu care colaborează pentru administrare, contabilitate, marketing, comunicare, promovare și plăti.

Datele personale vor fi păstrate conform limitărilor legale. Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor din evidentele Cabinetului. Pentru acest demers trebuie să transmiteți solicitarea la adresa de e-mail elena@elenahach.ro.

Drepturile legale sunt conforme Regulamentului 2016/679/UE.